Assortiment

Alle producten in onze molenwinkel zijn speciaal samengesteld voor de thuisbakker. Het graan voor onze vele producten wordt tussen onze molenstenen vermalen tot meel. Uniek en op windkracht waarbij alle smaken, aroma’s en voedingstoffen goed bewaard blijven. Meel zoals het hoort, puur en eerlijk. Door het gebruik van de beste ingrediënten ben je na het bakken verzekerd van een mooi eindproduct met een heerlijke smaak. Wist je dat al onze producten in de molenwinkel ook online verkrijgbaar zijn? Via de webshop kun je ons volledige assortiment bekijken, vergelijken en bestellen. Gewoon thuisbezorgd of op te halen in de molenwinkel! 

“Inspiratie nodig? In onze molenwinkel staat het molenteam
klaar voor al je vragen over ons assortiment.”

 

Advies & Inspiratie

Inspiratie nodig voor het thuisbakken? Ons molenteam geeft graag uitleg over bakken, welke technieken je het beste kan gebruiken en welke combinaties lekker zijn. Dus laat je verrassen!

Daarnaast verkopen we elke zaterdag in onze molenwinkel verse broden. Een puur brood zonder kunstmatige toevoegingen, dat op ambachtelijke wijze is gemaakt van het meel van de molen. Deze broden worden gebakken bij bakkerij Jos Veltmaat en zijn in onze molenwinkel verkrijgbaar.

Wijchense Molen

Bronckhorstlaan 11

6602 BG Wijchen

The Netherlands

Openingstijden

Donderdag: 10:00 - 17:00

Vrijdag: 10:00 – 17:00

Zaterdag: 9:00 – 17:00

© 1799 - 2024 | Wijchense Molen

Designed by